Badminton:
Ondanks dat er in 1956 al badminton werd gespeeld heeft de oprichtingsvergadering van BC Good Luck plaatsgevonden op november 1957. Jan en Geraldine Faassen-Huys, Karel Brauer en Sef Smeets waren de oprichters van de club.

badminton vroeger

Na eerst wat op straat te hebben gespeeld vonden de "echte" wedstrijden binnen plaats. De zaal van "het Bergske" werd omgetoverd tot een badmintonzaal. Omdat de vloer van de voormalige danszaal te glad was werd er driftig gedweild om de boenwas te verwijderen. Leden van de, een jaar eerder opgerichte vereniging BC Olympia uit Tegelen, brachten onze leden de eerste technieken en spelregels bij.

De toenmalige uitbater van zaal 't Bergske, Dhr. Sjeng Schell, heeft de naam BC Good Luck bedacht. Na een aantal jaren in "het Bergske" te hebben gespeeld verhuisden we naar de zaal van "Het Witte Paard". Hierna heeft de vereniging ook nog vele jaren getraind en wedstrijden gespeeld in de gymzaal van de Aloysiusschool (later Het Bolveld) . Omdat ook hier maar één veld was heeft de vereniging lange tijd een ledenstop gehad.

De eerste trainer van BC Good Luck was gymnastiekleraar Nol Kurstjens.

De opening van De Hamar in 1977 was voor vele verenigingen en ook voor BC Good Luck een enorme vooruitgang. Er waren plots 4 banen ter beschikking. Het ledenaantal groeide tot 80 leden. In De Hamar wordt nu nog steeds op een intensieve en gezellige manier badminton gespeeld.

Dynamic tennis.
Na een grote verbouwing van de Hamar in 2013 was er behoefte aan nieuwe sporten binnen Belfeld. Binnen badmintonclub Goodluck hebben we toen een demonstratie verzorgd over Dynamic tennis. Na veel enthousiasme zijn we hier serieus mee doorgegaan. Inmiddels is Dynamic tennis een volwaardige afdeling binnen onze club geworden.