header3

Jeugdkamp 2024 BC Good Luck

Hoi, Ik ben Guus. Eerder dit jaar leek het me supertof om een keer met de badminton op jeugdkamp te gaan, dat hadden we nog niet eerder gedaan. De trainers vonden het ook een leuk idee en vroegen mij om te checken wie er allemaal mee wilden gaan en welke ouders er konden helpen. Ik was dan ook enorm blij dat iedereen het ook een supertof idee vond. We hadden wel een uitdaging omdat een aantal liever niet wilde blijven slapen. Ze zijn gelukkig toch mee geweest overdag en zijn ’s avonds naar huis gegaan om daar te gaan slapen.
Zo konden we met zijn allen lekker lol maken.

Als aanstichter hoorde ik toen ineens bij de kampkommisie, een hele ervaring. Het is nog best lastig om leuke activiteiten te verzinnen voor alle jeugd in verband met het leeftijdsverschil 6-15 jaar. Dit is ons gelukt!

Zaterdag 22 juni was het eindelijk zo ver. Om 10 uur moesten we ons verzamelen bij de Hamar. Met verschillende auto’s gingen we naar ’t Groene Woud in Grubbenvorst. Het kampgebouw was mooi en lekker groot, zelfs met gymzaal. We mochten in de gymzaal slapen en tussen de luchtbedden door lekker voetballen natuurlijk😊. Na de lunch stond een spellencircuit op het programma, we werden verdeeld in teams en moesten met elkaar de strijd aangaan. Het leukste was de buikschuifbaan, kijken wie er het verst kon glijden. Toen zijn we naar een speeltuin gegaan. Daarna hebben we frietjes gegeten, nog een paar spellen gedaan en natuurlijk ook jachtseizoen. Het dagprogramma was toen ten einde.

In de avond hebben we een kampvuur gemaakt en lekker marshmallows gegeten. We sloten af met Karaoke, veel vonden het erg spannend om te zingen. Daarna moest er geslapen worden, we probeerden natuurlijk stiekem zo lang mogelijk wakker te blijven.

Zondag hebben we samen buiten ontbeten, onze slaapplekken opgeruimd, bingo gespeeld en nog een laatste keer samen lol gemaakt.

Het was een superleuk kamp!


Groetjes Guus Thijssen